Solisten

Stephanie van Werkhoven

Graag zou ik mij willen voorstellen. Mijn naam is Stephanie van Werkhoven en ik ben de vocal coach van de Sense of Harmony. Zang is altijd mijn grote passie geweest. Op jonge leeftijd was ik altijd aan het zingen. In mijn jeugd heb ik dan ook gezongen in een jeugdkoor, musicallessen gevolgd en particuliere zanglessen gehad. Na het vwo besloot ik om de pabo te gaan doen en heb ik mij verdiept in de Pop en Jazz. Ik heb gezongen bij de Bull Town Band in Cuijk met als hoogtepunt het jubileumconcert met Jazzlegendes Eric Vloeimans en Ilja Reijngoud. Na de pabo besloot ik om een sprong in het diepe te wagen en auditie te doen voor het conservatorium. Daar heb ik met veel plezier 4 jaar gestudeerd en les gehad van onder andere Jolande Geven, Izaline Calister, Hartog Eysman en Ineke van Doorn. Ik heb daar veel geleerd en mijn passie kunnen verbreden en verdiepen. Ik heb daar ontdekt dat ik naast het zingen het ook heerlijk vind om les te geven. Momenteel ben ik zangdocente, geef ik musicallessen, dirigeer ik verschillende koren en ben ik vocal coach.   Het mooie van het coachen bij een project als de ‘Sense of Harmony’ is dat je met getalenteerde mensen mag werken met een passie voor muziek. Mijn doel is dan ook om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden om zo een fantastische show neer te zetten. Voor het aanstaande publiek wil ik dan ook 1 ding zeggen: ‘Maak je borst maar nat, want de ‘Sense of Harmony 2017’ wordt een echte hit!

Willeke de Kruif

Mijn naam is Willeke de Kruif – van den Broek; 34 jaar en geboren en getogen in Boekel. Ik woon nog steeds in Boekel samen met mijn man Jorick en ons zoontje Gijs. Zingen doe ik al van kleins af aan. Na vele bandjes en achtergrondkoortjes sta ik de laatste jaren op het podium met mijn band The Flaming Sambuca’s. Dit is een soulband uit Eindhoven waar ik de leadzang voor mijn rekening neem. Nu ga ik voor het eerst het podium op in Boekel. Dit vind ik spannend, maar vooral heel erg leuk! Ik heb er ontzettend veel zin in om te gaan knallen. Mijn lijfspreuk is niet voor niks: ‘Zet mij op het podium en ik ben gelukkig!’

Peter Smits

Met zeer veel trots mag ik vertellen dat dit mijn 4e Sense of Harmony gaat worden. Vanaf het eerste moment was ik erbij! Wat was het gaaf de 1e keer in 2005, in Nia Domo toen iedereen uit Boekel “flabbergasted” was want zoiets hadden ze in Boekel nog nooit gezien. Daarna heb ik dit evenement in 2009 en 2013 zien uitgroeien tot een massaal spektakel. 2 avonden met z’n allen een muzikale topshow neerzetten en knallen in een bomvolle in Sporthal De Burght. Ik heb er weer gruwelijk veel zin in!! Voor de mensen die mij niet kennen: ik ben Peter Smits, 47 jaar en woon met mijn vrouw Hetty en mijn kinderen Indy en Tjeu op het Middenveld. Misschien kennen jullie me wel van Muziekcabaretgroep De Hofzangers, van de tennisclub als actief tennisser, of van Boekel Sport waar ik me inzet als vrijwilliger bij de jeugd.

Evy Jagers

Mijn naam is Evy Jagers (24) en ik wil mij graag voorstellen als een van de nieuwe solisten van The Sense of Harmony. Muziek is voor mij een rode draad die door mijn leven loopt. Op mijn twaalfde kreeg ik zangles van Babz Verhoeven, ik heb gezongen in verschillende toneelstukken en musicals en ik heb opgetreden met de muziekgroep Imémato uit Boekel. Muziek is voor mij echt een uitlaatklep en het helpt mij ook om mijn rust te vinden. Vorige keer deed ik bij The Sense mee met het koor. Dat beviel zo goed dat ik besloot om dit jaar mee te doen als solist. Ik ben erg blij dat het is gelukt en het is  een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Ik weet zeker dat het een onvergetelijke ervaring zal opleveren.

Lidia van Eerdt

Lidia van Eerdt – woonplaats Boekel – 26 jaar en muziek is mijn passie. Ik werk als Anesthesiemedewerker in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Daarbij doe ik aan handbal en ga graag op reis naar mooie plekken over heel de wereld! Naast dit drukke bestaan is muziek een moment van ontspanning voor mij. Ik ben met muziek opgegroeid en kom dan ook uit een muzikale familie. Zo ben ik gestart met keyboard lessen, maar na een paar jaar werd het keyboard ingeruild voor een piano. Sinds een paar jaar ben ik gestopt met pianolessen en gestart met zangles zodat ik het kan combineren. Dit is super leuk! Zo heb ik met verschillende kleine projectjes mee mogen doen, ervaring op kunnen doen als soliste maar ook in duo vorm. Ik doe voor het eerst mee met The Sense of Harmony en kijk er naar uit om met al dat muzikale talent op het podium te staan!

is text.

Renske Rijkers

Mijn naam is Renske Rijkers, ik ben 20 jaar oud en kom uit Boekel. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding logopedie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Een ontzettend leuke opleiding, waar ik het heel erg goed naar mijn zin heb. Al vanaf kleins af aan is muziek een van mijn dagelijkse bezigheden. Ik houd ervan om muziek te maken en muziek is dan ook iets waarin ik mezelf helemaal kwijt kan. Al weer een jaar of 8 geleden besloot ik om gitaar te leren spelen, en van die keuze heb ik nog altijd geen spijt! Een aantal jaren daarna besloot ik hierbij ook te gaan zingen. Ik volg nu ook al een aantal jaren zangles en treed de laatste jaren steeds meer op. Van bruiloften en benefietavonden tot open dagen etc.. En… Natuurlijk ook bij de volgende editie van de Sense of Harmony! Ik heb de vorige editie ook mee mogen doen, en die ervaring zal ik nooit meer vergeten. Muziek maken met zoveel leuke mensen, voor zoveel leuke mensen. Het was te gek! Ik ben dan ook onwijs blij dat ik er dit jaar weer bij mag zijn. We gaan er een feestje van maken, dus ik hoop jullie allemaal te zien op 7 en 8 april!

Simone Slegers

Voor veel mensen al een bekende zangeres in Boekel, maar zeker ook van twee eerdere edities van de Sense of Harmony.

Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Van het zingen tijdens huwelijksceremonies tot uitvaarten. Van backingvocalist in meerdere studio’s tot het zingen in zorgcentra. En van invalzangeres bij diverse bands tot het zingen op diverse evenementen of feesten.
Maar het grootste feest is toch wel het deelnemen aan de Sense of Harmony. Samen met heel veel mensen op, naast, voor en achter het podium een geweldig spektakel neerzetten dat is echt genieten!!
Deze editie ben ik ook betrokken als vocalcoach van de backings en dat is een geweldige en leerzame ervaring.
Ik zou zeggen……tot 7 of 8 april!

Ilona van Deursen

Hallo, Mijn naam is Ilona van Deursen. In het dagelijks leven ben ik studente Dramatherapie/Pedagogische wetenschappen. Hierin kan ik naast mijn liefde voor muziek ook mijn liefde voor theater uitoefenen in combinatie met het helpen van mensen. Deze studie ben ik gaan doen na het behalen van mijn theateropleiding, want ik wilde niet mijn hele leven audities gaan doen voor het krijgen van een baan. Over de audities van The Sense of Harmony heb ik niet lang hoeven te twijfelen. Na mijn eerste ervaring met dit geweldige muziekspektakel, wist ik zeker dat ik een tweede keer weer mee wilde doen. En wat een geluk dat ik die kans weer heb gekregen! Ik geniet van elke repetitie en kan niet wachten tot 7 en 8 april! Naast The Sense of Harmony is er sinds vorig jaar ook nog een andere uitdaging op mijn pad gekomen. Ik ben Leadzangeres van coverband The Bandits, met deze band maken we van elk optreden een feestje! En dat is ook mijn doel bij The Sense of Harmony: het bouwen van een feestje met alle muzikanten om mij heen! En dat kan niet zonder publiek, dus ik hoop jullie allemaal te zien op 7 en/of 8 april 2017 bij The Sense of Harmony! Want geloof me, dit mag je echt niet missen!

Henk van den Elzen

Hallo Boekel , ik ben  Henk van den Elzen en ben getrouwd met Annelies,  we hebben 5 kinderen Anne, Kris, Sam, Ieza en Amber en we  wonen op de Bosberg in Boekel . Ik ben geboren en getogen  in Boekel  en ik heb vier broers en twee zussen  en ik ben werkzaam bij Topigs Norsvin in Vught op de commercieel binnendienst .  Mijn muzikale  verleden begon in 1992 in de band “Wanne Papa” uit Zeeland , we speelden Nederlandstalige muziek met een stevig rocksausje . Het mooie van die band waren de theatrale uitvoeringen van de nummers met flink wat verkleedpartijen . Hoogtepunt was de tournee met een gammel busje, 300 km naar het Duitse Seedorf , opbouwen en optreden. Kei skôn. Het frapante was echter dat de meeste bezoekers gewoon  uit Zeeland kwamen, maar dat mocht de pret niet drukken. Later ben ik nog een tijdje lid geweest van het jongeren koor “Imemato”. Liesbeth Schins uit Uden heeft me geruime tijd muzikaal  ondersteund en ik heb met haar dan ook diverse projecten uitgevoerd. Mijn deelname aan  de Udense musical  “het Prilleke” en “in de ban van de Ringen”  was echt top, geweldig om aan zo’n fantastisch project deel te mogen nemen . Het groepsproces in zo’n project is echt super  en het resultaat is te gek. Vorig jaar januari vroeg Bart Stultiens of ik deel wilde nemen aan een theatercursus . Met elf personen twee uur improviseren was geweldig om te doen en dat heeft me getriggerd om me op te geven voor de “Sense of Harmony 2017”. En ik heb er zin in , dit is nu al kei skôn . Tot april in de Bernardstraat!

Pascal Selten

Hallo, mijn naam is Pascal Selten en ik doe mee aan de Sense of Harmony. Ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Boekel. Ik begon al met zingen toen ik klein was. Ik vond het altijd al een leuke hobby en nog steeds. Inmiddels werk ik bij De Conversatie in Uden ( Brasserie). Tijdens de jaren heen heb ik al wel wat ervaring opgedaan. Ik heb namelijk een half jaar in een band gezeten en met Hit It in Gemert mee gedaan, Hit It was ook een mooi optreden met een  groot orkest en alles erop en eraan. Daarbuiten doe ik af en toe ook mee aan talentenjachten. Dit was even klein stukje over mezelf.  Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, in het optreden van de Sense of Harmony! En ik hoop dat jullie dat ook gaan vinden.

Frank van de Burgt

Ik maak al lang muziek, na een periode wat rustiger aangedaan te hebben heb ik 4 jaar geleden meegedaan met de SOH3. Dat heeft het muzikale vuur in mij opnieuw doen oplaaien en sindsdien ben ik muzikaal weer heel actief. Deelnemen aan SOH4 kan dan natuurlijk niet uitblijven. Ik heb veel mooie dingen mee mogen maken op muzikaal gebied waarvan veel met de coverband Hillstreet als toetsenist. Ik heb ook op een blauwe maandag met de Nederlandse Formatie “Diesel” gespeeld, de “heren van Oranje” begeleid en in de band van zangeres Maribel gespeeld. Ook heb ik eigen muziek opgenomen en bijv. orkestbanden voor o.a. Ronnie Ruysdael in elkaar gedraaid. Het meedoen met de SOH in het warme en gemoedelijke Boekel is een beleving die zich nergens anders mee laat meten, alsof je er tijdens het hele process en de voorbereidingen een familie bij hebt. Ik ben er met veel plezier aan begonnen en we gaan er een mooi evenement van maken.

Mieke de Rijck

Mijn naam is Mieke de Rijck en ik kom uit Boekel. Samen met Coen en onze kinderen Kirsten en Marc wonen wij in het centrum van Boekel. Ik werk bij Autocentrum Bijvelds / Dodge Ram in Erp en doe daar de boekhouding.

Muziek heeft van kinds af aan altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Vroeger zong ik in het kinderkoor, daarna bij Muziekgroep Imémato.

Op de lagere school ben ik begonnen met gitaar spelen en een paar jaar later dwarsfluit.

Bij het combo van Imémato speel ik nu al weer een haal aantal jaren op de dwarsfluit.

Ik maak deel uit van “ ’t Boekels Kwartierke “, een Brabants cabaretgroepje. Het is geweldig om mensen door middel van onze humor en muziek te zien lachen en genieten.

Ook zing ik bij de band “Vur®ekkes”, wat gewoonweg “vur®ekkes kicken” is.

Sinds de eerste “Sense of Harmony” maak ik ook deel uit van Harmony EMM. Ik speel hierbij op de hobo. Bij Sense of Harmony I mocht ik het nummer “I know him so well” zingen en bij Sense of Harmony II zong ik het lied “Zonder jou”.

Ik ben daarom zeer vereerd dat ik bij Sense of Harmony IV ook weer een lied mag zingen.

Het is geweldig om te zien hoe iedereen (harmonie EMM, het combo, Muziekgroep Imémato, dansstudio Laura, de solisten en vele vrijwilligers) hun best aan het doen zijn om ook van deze Sense of Harmony IV een geweldig muziekevenement te maken.

Het is een geweldig mooi en gezellig spektakel in Boekel wat je gewoon niet mag missen, dus hopelijk zie ik jullie daar ook.

Groetjes en tot dan!

Lieke Meijer

Hoi Allemaal! Mijn naam is Lieke Meijer en ik ben 22 jaar. Ik ben geboren en getogen in Wanroij en sinds 2 jaar samenwonend in Sint Anthonis. Ik heb een wellness-bedrijfje genaamd Balance en daarnaast werk ik in de drogist in het dorp. Ik zing onder andere bij onze band Nightbreak en bij het Vierdaagse Orkest. Ik hoor jullie denken: “Hoe komt die Sintunnisse bij ons in Boekel terecht?” Nou, bij het Vierdaagse Orkest spelen veel muzikanten die ook bij Harmonie EMM spelen. Bart van Zutven dirigeert beide, Stephanie van Werkhoven coacht de vocals bij beide, dus zodoende hoorde ik de verhalen over “The Sense Of Harmony”. Toen de audities kwamen wilde ik dus niets liever dan meedoen! Ik ben super blij met de gezellige club waar ik in terecht ben gekomen en we gaan er een feestje van maken in april!