Simone Sleegers

Simone Slegers

Ja!!! Daar gaan we binnenkort weer, in die grote sporthal op dat enorme podium met die geweldige harmonie samen mèt heel veel mensen uit Boekel en vóór heel veel mensen uit Boekel en omgeving. De Sense!
Voor degene die mij nog niet kennen. Mijn naam is Simone Slegers en ik woon al ruim 21 jaar in Boekel samen met Marc van der Burgt en onze 2 lieve meiden Femm en Melle.
Dit jaar is het 15 jaar geleden dat ik van mijn grootste passie mijn beroep heb mogen maken. Zingen,zingen en nog eens zingen. Zo mooi en ontzettend dankbaar dat ik op vele bijzondere momenten aanwezig mag zijn om een gelegenheid muzikaal te omlijsten. Of het nu gaat om een uitvaart, huwelijk, doop, zorgcentrum of feest.
Het is voor mij de 4 e keer dat ik deel mag nemen aan de Sense of Harmony. In 2009 is het me net niet gelukt omdat ik 2 dagen ervoor ben bevallen.
Ik herinner me nog goed de eerste editie in Nia Domo. Wat een geweldige avond hadden we daar samen neergezet. Het was echt iets magisch. Het nummer “hey Jude” werd nog wel 10 minuten lang doorgezongen door het publiek. Krijg er nu nog kippenvel van als ik daaraan terugdenk.
Hopelijk gaan we jullie dit jaar weer heel veel kippenvel momenten bezorgen en dat we er samen weer een geweldig feest van gaan maken.

Bestel je tickets

Beleef de Sense of Harmony op 21 & 22 april 2023 in Sporthal De Burcht.