Try-out donderdag 20 april

(vrijdag 3 maart 2023 door Redactie inBoekel)

De kaartverkoop van Boekels uniek promsconcert The Sense of Harmony is van start gegaan. De verkoop gaat deze keer via onze site www.senseofharmony.nl. Hier kunnen kaarten gekocht worden voor vrijdag 21 en zaterdag 22 april 2023. Ben er snel bij, want vol is vol!

Voor de try-out / zit-luister avond worden de kaarten fysiek verkocht. De try-out avond vindt plaats op donderdag 20 april 2023 voor een lagere prijs. Deze kaarten zijn vanaf maandag 6 maart te koop in sporthal de Burcht.  Maandag- t/m donderdagavond aan de bar, of op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur in de kantine van de sporthal.

De try-out uitvoering geeft ook mogelijkheden voor mindervaliden die graag naar dit bijzondere concert willen komen luisteren. Op deze avond kunnen ook groep 8 leerlingen van de Boekelse basisscholen kennismaken met The Sense of Harmony, dit wordt samen met de scholen georganiseerd.

The Sense of Harmony barst van het Boekel muzikaal talent. In ”muziekpaleis” de Burgt treden het harmonieorkest en de slagwerkgroep van EMM, muziekgroep Imemato, diverse solisten, het combo samen op. Dit alles wordt weer extra opgevrolijkt door de vele dansers van dansstudio Laura. Zorg dat je hierbij aanwezig bent en laat deze kans niet liggen!