Activiteitencommissie

 

Zonder de inzet van deze commissies, zou The Sense of Harmony nooit kunnen bestaan

Hieronder één van de kanjers van de activiteitencommissie aan het woord.

Mijn naam is Lise de Beer. Inmiddels bespeel ik al ruim 16 jaar klarinet bij Harmonie EMM. The Sense of Harmony 5 wordt voor mij de vierde editie waar ik aan mee mag doen. Binnen The Sense ben ik actief binnen verschillende commissies. Allereerst binnen de muziekcommissie. Ik denk na over een divers aanbod aan muziek dat passend is voor jong en oud. Daarnaast ben ik actief binnen de activiteitencommissie. Hierbij zorg ik onder andere voor de kleding van de solisten en de aankleding van de sporthal.

Mijn favoriete onderdeel binnen The Sense of Harmony zijn natuurlijk de avonden zelf. Ik kan dan ook intens genieten van de hele avond, waarbij het publiek helemaal losgaat. Dan ben ik heel trots op alles wat we met z’n allen hebben bereikt. Naast de avonden zelf, is de hele aanloop er naar toe erg gezellig. Binnen verschillende commissies vergaderen we met veel energie. Bij de repetities van de harmonie gaat de muziek steeds meer vorm krijgen. De doorloopdagen waarbij we met zijn allen repeteren zijn erg gezellig.

Een bijzonder momentje is ‘de peptalk’. Voordat we het podium opgaan, staan we met zijn allen bij elkaar en krijgen we een peptalk. Iedereen juicht, iedereen is vrolijk en gaat vervolgens met veel energie het podium op om voor het publiek de beste avond neer te zetten.

Ook komende editie gaan we er weer een spetterende editie van maken!
Ik heb er heel veel zin in. Hopelijk tot dan!