Kiekjez Fotografie DC1_9876

Peter Smits

Ondertussen alweer 6 jaar geleden, door alle Corona toestanden de afgelopen jaren steeds uitgesteld, gaat het er op 21 en 22 april dan toch echt van komen. Voor de 5e keer alweer mag ik mijn opwachting maken in het leukste, grootste en gezelligste muziekfestijn van Boekel…De Sense of Harmony!!
Voor degene die nog nooit geweest zijn en mij niet kennen, ik ben Peter Smits, 53 jaar oud en woon met mijn vrouw Hetty en 2 kinderen aan het Middenveld 29 in Boekel. Qua muziek loop ik al heel wat jaartjes mee en heb ik (voor de Corona) de afgelopen jaren meegewerkt in talrijke leuke projecten. Zo maak ik al 24 jaar deel uit van het Boekelse muziekgezelschap “De Hofzangers”. Gedurende de Pronkzittingen voor Carnaval maken we dan liedjes over Boekelse aangelegenheden, politieke gebeurtenissen die het afgelopen jaar de revue gepasseerd zijn. Ook zetten we soms Boekelse mensen in het zonnetje omdat ze dat verdiend hebben, maar we schromen ook niet om ingrijpende gebeurtenissen te beschrijven en te bezingen.
Verder zijn er diverse projecten georganiseerd waar ik mijn steentje aan bij heb mogen bijdragen zoals het benefiet concert Kika (2007), de wens van Bjorn (2015), Ameezing Boekel (2014, 125 jaar bestaan EMM) maar ook The Night of the Proms Gemert (2006).
Voorheen heb ik ook deelgemaakt van diverse bandjes, waaronder Impact en Que Pasa. Helaas hebben Bandjes het tegenwoordig moeilijk om optredens te vinden, omdat de voorkeur bij het jeugdige publiek vaak uitgaat naar een DJ.
Wat heb ik er weer zin in…Met al die muzikanten, koorleden, solisten maar ook alle vrijwilligers, sponsors, diverse commissieleden en al die mensen die dit spektakel mogelijk maken er weer een knotsgek weekend van te maken in Sporthal De Burcht.
Boekel, we hopen jullie te zien bij de Sense of Harmony 2023!

Bestel je tickets

Beleef de Sense of Harmony op 21 & 22 april 2023 in Sporthal De Burcht.