Kiekjez Fotografie DC1_9885

Mieke de Rijck

Ik ben Mieke de Rijck, geboren en getogen in Boekel. Ik ben getrouwd met Coen en samen hebben we twee kinderen, Kirsten en Marc. Ik werk bij Autocentrum Bijvelds / Dodge Ram in Erp en doe daar de boekhouding. Muziek speelt al van jongs af aan een grote rol in mijn leven.

Ik denk dat de meeste mensen in Boekel mij kennen van ‘t Boekels Kwartierke, een Brabants cabaretgroepje. Daarnaast ben ik één van de zangeressen van de band Vurrekkes en zing ik mee met het Senioren Orkest Uden.
Bij The Sense of Harmony doe ik mee op drie onderdelen en geniet ik ervan om met z’n allen hier weer een geweldig muziekevenement van te maken. Bij muziekgroep Imémato (het koor bij The Sense) speel ik dwarsfluit bij het combo. Bij het harmonieorkest speel ik basklarinet en daarnaast mag ik ook deze editie van The Sense weer meedoen als soliste.

Het bijzondere om mee te mogen doen bij The Sense of Harmonie is de saamhorigheid die je met z’n allen deelt. Het maakt niet uit wat je doet, iedereen hoort erbij. Het is een geweldig mooi muziekspektakel wat je zeker niet mag missen.

Bestel je tickets

Beleef de Sense of Harmony op 21 & 22 april 2023 in Sporthal De Burcht.