Kiekjez Fotografie DC1_9840

Willeke de Kruif

Yes, we mogen eindelijk weer! Na een daverend succes in 2017 kon ik niet wachten om weer mee te mogen doen met de Sense of Harmony. Helaas gooide corona roet in het eten, maar nu gaat het dan eindelijk toch gebeuren.

Mijn naam is Willeke de Kruif en ik ben 40 jaar. Ik woon in Boekel, samen met mijn man Jorick en mijn kindjes Gijs en Nora.

Zingen doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. Als kleuter stond ik al op het podium als Madonna en nu zing ik al jaren bij mijn band The Flaming Sambucas. Een soulband uit de regio Eindhoven. Op het podium ben ik op mijn allergelukkigst.

De gezelligheid achter de schermen van de Sense vind ik geweldig. Samen werk je toe naar iets fantastisch. Je voelt de spanning, maar ook dat iedereen er ontzettend veel zin in heeft om er een feestje van te maken.

Bij de vorige editie mocht ik Streets zingen begeleidt door het combo. In het tussenstuk is het toen gelukt om de hele zaal door de knieën te krijgen. Toen de band weer voluit ging, sprong iedereen op. Dat was echt geweldig! Een moment om nooit meer te vergeten.

Ik kan niet wachten tot we weer zo'n mooie avonden kunnen gaan beleven.

Bestel je tickets

Beleef de Sense of Harmony op 21 & 22 april 2023 in Sporthal De Burcht.