Techniekcommissie

 

Deze mannen werken ontzettend hard achter de schermen

Mijn naam is Richard Rijkers, ik kom oorspronkelijk uit Erp maar woon inmiddels al 30 jaar in Boekel. Ik maak deel uit van de technische commissie en samen zorgen wij er voor dat alles op rolletjes loopt tijdens de Sense. In de aanloop van het evenement regelen we het technische gedeelte zoals de tribune, het podium en beeld, licht en geluid. Maar ook zaken als afzethekken, aankleding zaal, noodverlichting en afspraken met de brandweer zitten in ons pakket. Ook maken we de draaiboeken voor de avonden zodat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Al met al een flinke uitdaging dus. De Sense wordt gedragen door heel veel vrijwilligers en dat maakt het zo leuk om hierin mee te draaien.

Elke editie zijn er weer prachtige optredens te zien. Mensen herinneren zich zeker de optredens van de “blue men”, gebracht door de slagwerkgroep. Maar ook de prachtige muziekstukken van de harmonie, de solisten en het koor. Een extra stimulans voor mij is mijn dochter Renske die als soliste op het podium staat, dat maakt het voor mij extra bijzonder.

De grote aantallen vrijwilligers die assisteren tijdens de opbouw en het afbreken na de showdagen geven je een warm gevoel. Dat maakt het leuk om lid te zijn van de Sense familie. Voor iedereen die nu denkt, het zou leuk zijn om ook eens mee te mogen werken aan dit mooie project, twijfel niet langer en meld je aan want samen is alles leuker….
Ik hoop jullie allemaal terug te zien in april 2023, want dat feestje wil je niet missen!