Imemato

Het koor van The Sense of Harmony

Kiekjez Fotografie DC1_9963
Ik ben Stephanie Bongers- van Werkhoven en ik mag meewerken aan de Sense als dirigent van Imemato. Bij Imemato coach ik het koor om de stukken zo sprekend en sprankelend mogelijk te zingen.
Het leukste aan zo’n project is wanneer alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Soms is dat bij een laatste doorloop, maar soms pas bij het eerste concert. Dat is super spannend, maar het gevoel dat iedereen heeft als alles samenkomt is niet te beschrijven. Dan mag je echt trots zijn op het mooie project wat je hebt gemaakt.
Ik heb 1 keer eerder meegedaan, aan de editie van 2017. Dat was de eerste keer en het enthousiaste publiek is mij enorm bijgebleven. Ik vind het grappig om te vertellen dat ik toen al onder de indruk was van Imemato. Een groot koor, met een mooi geluid en veel mannen. Mannen zijn vaak zeldzaam bij een koor. Ook spatte het onderling plezier er vanaf. Wat een geluk had ik dat zij mij hebben onthouden en dat ik anderhalf jaar later een proefdirectie mocht doen. Vanaf dat moment ben ik de trotse dirigent van dit prachtige koor.
Ik vind het een eer en superleuk om weer mee te mogen werken aan deze uitvoering van The Sense. Wij gaan er een mooi feestje van maken!