Test

Renske Rijkers

Mijn naam is Renske Rijkers en ik ben 26 jaar oud. Geboren en getogen in Boekel, maar inmiddels alweer even gesetteld in het West-Brabantse Hoeven. Naast plezier in mijn werk als logopedist, zijn gitaar spelen en zingen mijn aller grootste hobby’s. Ik maak al heel lang muziek en in april zal ik, als solist, voor de 3e keer deelnemen aan The Sense of Harmony.

Ik vind het geweldig om weer één van de gelukkigen te mogen zijn! Het allerleukste aan optreden en muziek maken, is om het plezier hierin te kunnen delen met anderen. De afgelopen twee edities heb ik mogen ervaren dat dit bij The Sense of Harmony ook gebeurd. De mensen die meedoen zijn ondertussen één grote familie geworden. Daardoor weet ik hoe tof het is om met zoveel getalenteerde muzikanten op één podium te staan.. En dit dan ook nog te mogen delen met het leukste publiek!

Dit maakt een evenement als The Sense of Harmony voor mij een van de leukste om aan mee te mogen doen. Ik kijk uit naar alle repetities en gezelligheid en begin al langzaam af te tellen naar april 2023. Het duurt nog even, maar ik hoop dat we het publiek wederom een onvergetelijke avond kunnen gaan bezorgen.
Zet de data in je agenda en tot dan!

Bestel je tickets

Beleef de Sense of Harmony op 21 & 22 april 2023 in Sporthal De Burcht.