Harmonie

Waar zouden we zijn zonder deze kanjers

 

981B0033

Onder leiding van Bart van Zutven zorgt Harmonie Eendracht Maakt Macht voor de fantastische muziek van The Sense of Harmony.

Als voorzitter van het stichtingsbestuur Sense of Harmony wil ik graag via deze weg van me laten horen. De voorbereidingen voor de vijfde editie van The Sense of Harmony zijn in volle gang, zowel muzikaal als organisatorisch. Iedere Sense is een grote uitdaging om te komen tot het Boekels muzikaal hoogtepunt: “ The Sense of Harmony”. Zo ook voor de Sense van april 2023.

Het enthousiasme van de muzikale deelnemers, de dirigenten, de danseressen en de vele vrijwilligers is altijd bijzonder groot en dat is ook meteen de basis voor het gaan slagen dit promsconcert. The Sense is een groot Boekels muzikaal evenement waarbij het harmonieorkest en de slagwerkgroep van EMM samen met muziekgroep Imemato, de vele solisten en het combo een afwisselende show gaan maken. Er is niet alleen een muzikale samenwerking maar ook met de stichting binnensport is er een goede klik om Sporthal de Burcht om te toveren tot een waar muziekpaleis. De diverse commissies met veel vrijwilligers spelen ook een grote rol om er samen een goed georganiseerd en groot spektakel van te maken.

Na zes jaar wachten ga ik ervan uit dat heel Boekel uitloopt om hierbij aanwezig te zijn. Deze keer zal de kaartverkoop digitaal verlopen en via de website zal daar informatie over gegeven worden. Wij gaan uit van twee uitverkochte avonden op 21 en 22 april 2023 en eerlijk; als je er niet bij bent mis je heel veel. Met daar bij op 20 april een try-out voor alleen zittend publiek. De vijfde uitvoering van de Sense of Harmony gaat weer een sfeervolle muzikale happening worden voor de Boekelse bevolking van jong tot oud. Tot dan.

Wim van den Elzen