Het kan nu nog………………….

Het kan nu nog………………….
5 april 2017 emm

Het kan nu nog………………….of laat u het gebeuren om pas over vier jaar weer zo een unieke kans te krijgen. The Sense of Harmony gaat van start!

A.s. vrijdag en zaterdag 7 e 8 april is sporthal de Burcht omgebouwd tot een waar muziekpaleis! Ruim 250 muzikanten, zangers en dansers van bijna allemaal Boekels bodem gaan een geweldig Proms concert neerzeten, wat u niet missen mag. Met man en macht wordt er deze week gewerkt door vele vrijwilligers, die er zelf vakantiedagen voor opnemen, om alles op te bouwen. De tribunes en orkestpodium staan klaar, licht en geluid hangt aan het plafond en de gehele entree zal u doen laten binnenkomen in een verrassende ambiance. Het Boekels Muziekpaleis heeft voor de vrijdag nog enkele[plaatsen beschikbaar, laat deze laatste kans niet liggen maar pak deze!

Voor de bijna 2000 bezoekers die al in het bezit zijn van entreekaartjes hierbij nog enkel tips:

  • laat de auto zo veel mogelijk thuis en kom lopend, fietsend of anders
  • Kom ruim voor aanvang “binnen”
  • De zaal is open vanaf 18.30 uur
  • De avond start om 19.30 uur.
  • Dan gaat het LICHT UIT……en de……..SPOT AAN, voor
  • The Sense of Harmony

Harmonie EMM is trots op deze samenwerking tussen orkest en slagwerkgroep van EMM, muziekgroep Imémato, het combo, de solisten en de vele danseressen van dansstudio Laura. Een Boekels muzikale happening waar veel energie vooraf is ingestoken, zal een superavond gaan worden. De samenwerking met Stichting Binnensport maakt het mogelijk dat de randvoorwaarden goed georganiseerd kunnen worden. Kortom we zijn er klaar voor.

Op 7 en 8 april 2017 gaat het gebeuren: The Sense of Harmony

Kaartverkoop voor de vrijdag bij supermarkt Supercoop en sporthal de Burcht te Boekel. Let op de try-out op donderdag heeft een andere aanvangstijd, 19.00 uur.

Stichting Sense of Harmony