Geniet van de Sense of Harmony op 7 en 8 april van de eerste tot de laatste minuut! Dit mag u niet missen!

Geniet van de Sense of Harmony op 7 en 8 april van de eerste tot de laatste minuut! Dit mag u niet missen!
29 maart 2017 emm

Een keer in de vier jaar vindt er in Boekel een gigantisch muziekspektakel plaats, The Sense of Harmony. Een promsconcert waarbij het orkest en de slagwerkgroep van Harmonie EMM, muziekgroep Imémato, het combo, diverse solisten en veel dansers van dansstudio Laura zullen samenwerken en een avondvullend programma verzorgen. Sporthal de Burcht wordt omgebouwd tot een waardig Muziekpaleis waarin vele soorten muziekstijlen gaan samensmelten. Popmuziek, evergreens, songs uit musicals en films, Nederlandstalig meezingers en verrassende drumacts zijn de muzikale ingrediënten voor deze twee spetterende shows die plaats vinden op 7 en 8 april 2017.

Ruim 250 enthousiaste deelnemers met daarbij tientallen vrijwilligers achter de schermen gaan ervoor zorgen dat Boekel weer extra op de kaart wordt gezet. Vele Boelenaren hebben inmiddels al een toegangsbewijs gekocht, waardoor de zaterdagavond al zeer snel uitverkocht was. Voor de vrijdagavond zijn er nog kaarten beschikbaar, deze kunt u kopen bij supermarkt Supercoop en sporthal de Burcht in Boekel. Wilt u dit promsconcert vanaf de eerste minuut meemaken dat is het advies om ruim voor aanvang concert aanwezig te zijn. De avonden starten op vrijdag en zaterdag om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. 1000 bezoekers kunnen niet allemaal tegelijk naar binnen houdt hier rekening mee! De aandacht voor de metamorfose van de sporthal, het gebruik maken van de garderobe en het voorzien van consumptiebonnen, heeft ook zijn tijd nodig. Dus kom ruim op tijd om niets van dit Boekels muziekspektakel te hoeven missen.

Het aftellen is begonnen, “ LICHT UIT…………….SPOT AAN” voor The Sense of Harmony.

Voor extra informatie over de Sense of Harmony verwijzen we u graag naar de internetsite: www.senseofharmony.nl en naar facebook. Mocht u nog actief willen zijn als vrijwilliger op de zaterdagavond daarover vindt u ook informatie op de site.